FAQ & Reglement

Hier te downloaden:

 

Is er een leeftijdsgrens om deel te nemen aan Limbomania, DJ-Mania of Comedymania 2017?

Er staat geen strikte leeftijdsgrens in het reglement. Limbomania wordt echter georganiseerd op maat van jongeren, we zijn dus op zoek naar ‘jong’ talent. Bericht aan alle muzikanten die de sixties, seventies of early eighties buiten de baarmoeder meemaakten: u bent van harte welkom op onze Mania’s, maar dan wel aan de toog.

Mogen ex-finalisten deelnemen?

Nee, de finalisten van de vorige edities zijn steeds uitgesloten van deelname. Opnieuw deelnemen kan enkel met volledig nieuwe band/act.

Hoe verloopt de jurering?

Alle inzendingen worden beluisterd. De demojury luistert ‘blind’. Ze weten m.a.w. niet naar welke band ze luisteren. Ze weten enkel de leeftijden van de deelnemers.
De voorronden worden gevolgd door een andere jury. Die volgen alle optredens van alle voorrondes en kiezen daaruit de opmerkelijkste acts voor de finale.Er is geen minimum- of maximumaantal bepaald per voorronde.
De finalejury is samengesteld uit (inter)nationale professionals, en kiest autonoom de 3 podiumplaatsen van de wedstrijd.

Hoe weten we of we al dan niet geselecteerd zijn?

Elke deelnemende act krijgt persoonlijk bericht of ze al dan niet geselecteerd zijn.
Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit op een algemene briefing ter voorbereiding van het concours.

Wie organiseert Limbomania en hoe kunnen we de organisator bereiken?

Limbomania 2017 is een initiatief van de Provincie Limburg en wordt gerealiseerd in samenwerking met Muziekodroom vzw. Het correspondentie-adres is: Muziekodroom, Bootstraat 9, 3500 Hasselt. mania@muziekodroom.be.
Let op: Noch over de samenstelling, noch over de beslissingen van de jury’s kan worden gecorrespondeerd.